Gezond & leuk uit eten met kinderen

Wil je ook een gezond & leuk uitje met je gezin? Kom dan naar Spruit! Bij Spruit geloven we er in dat gezond & lekker ook perfect samen kan. Een heerlijk kids ontbijt, kip wrap of Β een superlekkere pizza met groentebodem ? Of toch een fruitbeker of ijsje ? Voor ieder kind is er een gerecht te vinden op hun eigen uitgebreide kidskaart. Daarom is Spruit de ideale locatie om gezinsvriendelijk te ontbijten of lunchen in Panningen.

Gezinsvriendelijk restaurant in Panningen

Bij Spruit vinden we het fijn als de kids zich goed kunnen amuseren en samen met hun ouders lekker kunnen eten. Daarom hebben we in ons restaurant ook aan de kinderen gedacht. Ons restaurant heeft een leuke speelwand waar ze creatieve bouwwerken kunnen maken in de gatenwand. Naast deze speelwand hebben we bij Spruit ook diverse spelletjes, boekjes, puzzels en kleurplaten om de kids creatief bezig te laten zijn. En hoe leuk is het wel niet om dit samen met ze te doen? De activiteiten in combinatie met de uitgebreide kinderkaart maakt Spruit een gezellig gezinsvriendelijk restaurant in Peel en Maas.

Reserveren?

Reserveer je tafeltje nu en kom samen smaakvol genieten. Geef ons een belletje of stuur een mail en dan houden wij voor jou een plekje vrij. Wij kunnen niet wachten om jou en je gezelschap te verwennen Γ‘ la Spruit.

Afhaalmogelijkheid

Kindvriendelijk

Lokale ingrediΓ«nten

Eerlijke gerechten

Volg ons