Kindvriendelijk restaurant in Panningen

Bij Spruit vinden we het fijn als de kids zich goed kunnen amuseren en ouders lekker kunnen uit eten met hun kinderen. Daarom hebben we ons restaurant ook voor kinderen ingericht. Ons restaurant heeft een leuke speelwand waar ze creatieve bouwwerken kunnen maken in de gatenwand. Naast deze speelwand hebben we bij Spruit ook diverse spelletjes, boekjes, puzzels en kleurplaten om de kids creatief bezig te laten zijn. En hoe leuk is het wel niet om dit samen met ze te doen? Dat maakt Spruit hΓ©t kindvriendelijke restaurant van Peel en Maas.

Spruit is het kindvriendelijke restaurant van Panningen. Bij Spruit vinden we het fijn als de kids zich goed kunnen amuseren en mensen leuk kunnen uit eten met hun kinderen. Daarom hebben we ons restaurant ook voor kinderen ingericht. Ons restaurant met speelhoek, biedt de perfecte combinatie tussen speelgelegenheden en samen uit eten. Achter in ons restaurant is een speciale kinderhoek. Een leuke speelwand waar ze creatieve bouwwerken kunnen maken in de gatenwand, of kunnen tekenen op het krijtbord. Naast deze speelwand hebben we bij Spruit ook diverse spelletjes, boekjes, puzzels en kleurplaten om de kids creatief bezig te laten zijn. En hoe leuk is het wel niet om dit samen met ze te doen? Dat maakt Spruit hΓ©t kinderrestaurant van Peel en Maas.

Gezond & leuk uit eten met kinderen

Wil je ook gezond & leuk uit eten met kinderen? Kom dan naar Spruit! Bij Spruit geloven we er in dat gezond & lekker ook perfect samen kan. Een heerlijke wrap met kip, ham of zalm? Of een superlekkere pizza met groentebodem? Voor ieder kind is er een gerecht te vinden op hun eigen uitgebreide kidskaart. Daarom is Spruit de ideale locatie om kindvriendelijk te uit eten in Panningen.

Wil je ook gezond & leuk uit eten met kinderen? Kom dan naar Spruit! Bij Spruit geloven we er in dat gezond & lekker ook perfect samen kan. Een heerlijke wrap met kip, ham of zalm? Of een superlekkere pizza met groentebodem? Voor ieder kind is er een gerecht te vinden op onze uitgebreide kaart. Daarom is Spruit de ideale locatie om kindvriendelijk te uit eten in Panningen.

TikTok challenge

Ons restaurant is niet alleen geschikt voor jonge kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen hebben we wat leuks bedacht! Doe mee aan onze TikTok challenge! Maak jij de leukste en origineelste TikTok bij Spruit? Wie weet word jij dan de winnaar van de maand en mag je een leuke verassing komen ophalen. Kom naar restaurant Spruit en doe mee!

Ons kindvriendelijke restaurant is niet alleen geschikt voor jonge kinderen, maar ook voor de wat oudere kinderen hebben we wat leuks bedacht! Doe mee aan onze TikTok challenge! Maak jij de leukste en origineelste TikTok bij Spruit? Wie weet word jij dan de winnaar van de maand en mag je een leuke verassing komen ophalen. Kom naar kinderrestaurant Spruit en doe mee!

Reserveren?

Reserveer je tafeltje nu en kom samen smaakvol genieten. Geef ons een belletje of stuur een mail en dan houden wij voor jou een plekje vrij. Wij kunnen niet wachten om jou en je gezelschap te verwennen Γ‘ la Spruit.

Afhaalmogelijkheid

Kindvriendelijk

Lokale ingrediΓ«nten

Eerlijke gerechten

Volg ons