Wie zijn wij?

Wij zijn Chris en Jaimie Ferfers, de gezichten achter Spruit. Β Samen hebben wij twee mooie dochters, Juul & Pim en wonen we met ons gezinnetje in Helden.

Chris is de horecatijger van ons twee en Jaimie de organisator. Dit bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat wij samen de uitdaging aan zijn gegaan!

En wat zijn wij blij en trots op Spruit!

Vanuit onze passie en enthousiasme is Spruit ontstaan.Β Een lang gekoesterde droom van Chris, die samen met Jaimie tot werkelijkheid is gebracht. En we delen deze heel graag met jullie!

Wat is Spruit?

Spruit is een hip en trendy koffie-lunch bar met early dinner. Eten met een gezonde twist en waar we gedacht hebben aan de kleine spruitjes zodat ook zij een leuke tijd hebben bij ons.

Samen, met je gezin, familie, vrienden. Smaakvol, heerlijk, eerlijk en gezond eten. Genieten, van die kleine momentjes samen.

Laten we Samen Smaakvol Genieten van al het lekkers dat Spruit te bieden heeft! En maak vooral mooie herinneringen.

Liefs Chris & Jaimie

Reserveren?

Reserveer je tafeltje nu en kom samen smaakvol genieten. Geef ons een belletje of stuur een mail en dan houden wij voor jou een plekje vrij. Wij kunnen niet wachten om jou en je gezelschap te verwennen Γ‘ la Spruit.

Afhaalmogelijkheid

Kindvriendelijk

Lokale ingrediΓ«nten

Eerlijke gerechten

Volg ons