Eten afhalen in Panningen

Eten afhalen in Panningen?

Bij Spruit kun je de lekkerste koffies, smoothies, ontbijt, wraps en broodjes afhalen. Perfect voor als je je hebt verslapen, als je onderweg bent, of gewoon voor de lunch.

Voor de perfecte koffie, gezond&lekker, of misschien toch de Guilty pleasure af te halen in Panningen, is Spruit dé locatie.

Bekijk onze aparte afhaalkaart en kies welke je gerechten en/of dranken je graag wilt. Keuze gemaakt? Bestel en betaal makkelijk via onze online-webshop en voor je het weet kun je je bestelling afhalen, en gaan genieten á la Spruit.

Binnenlopen mag natuurlijk ook! Dan zorgen we dat het snel voor je wordt gemaakt!

Koffie to go

Geen tijd om even rustig te komen zitten voor een drankje maar wel zin in een lekkere koffie, thee of smoothie? Bij Spruit hebben we ook koffie to go!

Loop even binnen en bestel dan een heerlijke cappuccino, latte macchiato of americano en geniet van je koffie of thee ‘on the go’. Je kunt niet alleen koffie en thee to go bestellen, maar ook verrukkelijke smoothies! Onze gezonde smoothies zitten vol met fruit en smaak. Dus ben je op zoek naar een smoothie of koffie to go in Panningen? Kom dan naar Spruit!

Reserveren?

Reserveer je tafeltje nu en kom samen smaakvol genieten. Geef ons een belletje of stuur een mail en dan houden wij voor jou een plekje vrij. Wij kunnen niet wachten om jou en je gezelschap te verwennen á la Spruit.

Afhaalmogelijkheid

Kindvriendelijk

Lokale ingrediënten

Eerlijke gerechten

Volg ons